Typetjes die over de top gaan

Dit keer hadden we een samenwerking met Toneelvereniging Kruudmoes in het winkelcentrum van Klazienaveen. Hier gingen de leden van de toneelvereniging over de top gekleed, waar wij weer foto’s van maakten.

De foto’s die zijn ingezonden door Alex kemper, Bob Bakker, Heidy WemhoffHerman Lambers, Petra Arends en Quirina Santing kan je hieronder bekijken. Deze foto’s kun je vergroten, door op één van de foto’s te klikken.

« 1 van 2 »

Ook heeft Alex kemperHeidy Wemhoff en Herman Lambers foto’s gemaakt, hoe het achter de schermen aan toe ging.

Wij zijn natuurlijk erg dankbaar voor de samenwerking, die wij met de Toneelvereniging Kruudmoes hebben gehad. Mocht je hun website willen bezoeken, dan kun je die hieronder vinden.

Website: Toneelvereniging Kruudmoes

 

No Comments

Leave a Comment