Low Key

Wat heeft de fotogroep 2018 een geweldig jaar gehad, hebben de leden van onze fotogroep prachtige foto’s gemaakt en dat zijn wij natuurlijk in 2019 ook van plan. Zo hadden we onze eerste fotoavond op 16 januari weer op het programma staan, met dit keer low key als onderwerp.

Wat is low key fotografie?

Low-keyfotografie is een stijl van belichting voor fotografie. Waarbij de donkere tinten de overhand hebben en hierdoor leg je automatisch extra aandacht voor de elementen die in foto licht zijn. Meestal heb je te maken met een donkere achtergrond en een overwegend donker onderwerp, met slechts enkele lichte accenten. Het beetje licht in de foto, accentueert zo een belangrijk deel van het onderwerp.

Inzendingen van de leden

Dit waren de foto’s die zijn ingezonden door onze leden, die deze avond aanwezig waren. Natuurlijk vinden we het ook erg leuk, om te horen wat jullie van deze foto’s vonden.

Fotogroep Klazienaveen

No Comments

Leave a Comment