Fotogroep Klazienaveen bestaat 25 jaar

Afgelopen woensdag avond hadden we feest bij de Fotogroep, omdat we dit jaar 25 jaar bestaan. Dat vraagt om een feestje en die hebben wij dan ook gehad. Dit hebben wij bij Peter Koops Photography gedaan, waar wij vorig jaar ook de workshop Studio fotografie gedaan hebben.

Dit keer hebben wij dus niet zelf fotografeert, maar ons laten fotograferen. Wat ook erg leuk is en zoals je kan zien, hadden wij ook een thema op deze avond. Glitter en Glamour, nou sommige leden hebben er dan ook echt werk van gemaakt.


Naast de gehele groep, hebben wij ook een dames en heren groepsfoto laten maken. Oh ja, we hadden deze avond ook 2 hele bijzondere dames aanwezig.


Deze avond heeft het bestuur van deze Fotogroep bedacht, tja met zo’n thema zijn wij eerder een foto-vriendengroep. Waar wij allemaal onze passie delen, maar gezelligheid ook belangrijk vinden.


Johan is vanaf het begin bij deze fotogroep en natuurlijk hebben wij hem deze avond in het zonnetje gezet.

Individueel hebben wij ook foto’s laten maken, maar ook een foto met een ander lid, was natuurlijk ook mogelijk

Wij hebben echt een top avond gehad en veel van ons, vinden dit feestje voor herhaling vatbaar. Dus we kunnen echt spreken, van een succesvolle avond en zijn wij dankbaar voor zijn bijdrage voor deze avond.

Als laatste hopen wij natuurlijk dat wij over 25 jaar kunnen zeggen, dat wij onze derde jubileum gevierd hebben en 50 jaar bestaan. Dit is natuurlijk alleen mogelijk, door de inzet van onze leden en het plezier die we hebben, met onze passie voor fotografie.

Fotogroep Klazienaveen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *