Privacy verklaring

Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is het laatst aangepast op 20 mei 2018

Fotogroep Klazienaveen vindt een zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens erg belangrijk. Deze gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt. Bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Onderstaande tekst heeft de Fotogroep Klazienaveen gemaakt op basis van de privacy generator op veiliginternetten.nlprivacypolicygenerator.nl en voorbeelden van teksten op internet. Dit hebben wij zo zorgvuldig mogelijk gedaan, en hopen wij hiermee voldoen aan de AVG.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij verwerken de volgende gegevens:

  • Alle persoonsgegevens die je aan Fotogroep Klazienaveen verstrekt, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail bericht aan de Fotogroep Klazienaveen, bij het invullen van een (web)formulier of als lid van de Fotogroep Klazienaveen. Het gaat dan om gegevens zoals initialen, naam, adres, telefoonnummers, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, betaalgegevens en overige gegevens die door jou worden verstrekt.
  • Wanneer u een reactie achterlaat, zal hier u naam, e-mailadres worden geregistreerd.
  • Bij het bezoeken van onze website worden gegevens als het IP-adres van je computer, de bezochte pagina’s, de type browser, de datum en duur van het bezoek opgeslagen.
  • Wanneer je één van onze leden ben, word iedere jaar een nieuwe ledenlijst verstuurd, met daarin je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Overige gegevens, worden alleen bij de desbetreffende personen bewaard en heb je ten alle tijden inzage in. Mocht je als lid van de fotogroep bezwaar hebben, dat je gegevens gedeeld worden met je medeleden, doe zoals hierin aangegeven word en jaarlijks verstuurd worden aan de medeleden, dan kunt u per e-mail aangeven via het e-mail adres fotogroepklazienaveen@gmail.com

Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

Je hebt de mogelijkheid om een overzicht te krijgen van de persoonsgegevens die Fotogroep Klazienaveen verwerkt. Fotogroep Klazienaveen zal dat binnen vier weken na je verzoek daartoe verstrekken. Indien uit het door ons verstrekte overzicht blijkt dat er onjuistheden in je persoonsgegevens bij Fotogroep Klazienaveen zitten, kun je ons verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen, via het e-mail adres fotogroepklazienaveen@gmail.com

SSL Certificaat

https://fotogroep-klazienaveen.nl/ maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies om u de beste gebruikerservaring te geven. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf wordt opgeslagen. Als u liever niet heeft dat er cookies worden geplaatst op uw computer, kunt u het gebruik van cookies blokkeren. U dient dit per computer en per browser handmatig in te stellen via de instellingen van de browser. Standaard staat bij iedere browser ingesteld dat u cookies accepteert. Ook is het mogelijk om een zogenaamde plug-in te installeren in uw browser, zodat u eenvoudig per website de cookies kunt blokkeren. Aangezien iedere browser anders is, verwijzen wij u naar de help-functie van uw browser om de instellingen aan te passen.

Monitoren gedrag bezoeker

https://fotogroep-klazienaveen.nl/ maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Gebruik van cookies

https://fotogroep-klazienaveen.nl/ plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Informatie van kinderen

Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor extra bescherming voor kinderen die online actief zijn. We moedigen ouders en opvoeders aan om samen tijd online te besteden. Op die manier kunt u zien hoe uw kinderen zich online gedragen, wat ze precies online doen en kunt u helpen in het sturen van hun gedrag.

https://fotogroep-klazienaveen.nl/ verzamelt geen informatie van kinderen jonger dan 16 jaar oud. Mocht u constateren dat deze regel wordt overtreden door ons of ons team, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande contactmogelijkheid.

Beeldmateriaal

Foto’s waar personen herkenbaar in beeld zijn, zijn de leden zelf verantwoordelijk voor dat de desbetreffende fotograaf hier toestemming voor heb gevraagd voor het plaatsen op de website en het verspreiden via de social media kanalen die de Fotogroep Klazienaveen heeft. Het is helaas onmogelijk om dit voor de webbeheerder, en/of andere bestuursleden dit te controleren. Echter zijn wij wel van bewust dat het kan voorkomen dat dit niet gebeurd is door de desbetreffende fotograaf en/of als u hier wel toestemming voor gegeven hebben, maar van gedachten bent veranderd. Mocht hier sprake van zijn dan kunt u ons een e-mail sturen met daarin vermeld om welk bericht dit gaat, welke foto met een kopie van u identiteitsbewijs en zullen wij de desbetreffende foto(‘s) zo spoedig mogelijk verwijderen met een termijn van maximaal 4 weken.

Bewaartermijn

Wanneer u de Fotogroep Klazienaveen per e-mail benaderd, bewaren wij deze gegevens niet na het beantwoorden van u e-mail. Wanneer u lid bent, of van plan om bij onze Fotogroep aan te sluiten, dan bewaren wij deze gegevens zo lang zo lang als dat van toepassing is.

Mocht u een reactie geven op de website, dan zal dit zo lang als de website bestaat op de website blijven staan.

Persoonlijke gegevens bewaart de Fotogroep Klazienaveen, zo lang als u lid bent van de Fotogroep

Toestemming

Door de informatie en de diensten op https://fotogroep-klazienaveen.nl/ te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Fotogroep Klazienaveen en specifiek https://fotogroep-klazienaveen.nl/, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is fotogroepklazienaveen@gmail.com.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen worden op deze webpagina gepubliceerd.