Copyright & Disclaimer
0

Algemeen

Op de website van Fotogroep Klazienaveen verschijnen teksten en foto’s die door de leden van de Fotogroep Klazienaveen worden aangeleverd en behoud ten alle tijden recht om de inhoud van de artikelen aan te passen of te verwijderen zonder daarover u een mededeling over te doen.

Ondanks de teksten op de website van Fotogroep Klazienaveen zorgvuldig ter beschikking stelt, is het toch mogelijk dat de gepubliceerde teksten onjuistheden kunnen bevatten. Aan de inhoud van Fotogroep Klazienaveen kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De foto’s die de leden van Fotogroep Klazienaveen ter beschikking stelt voor de website Fotogroep Klazienaveen, bevatten ten alle tijden auteursrechten en is hiermee het kopiëren, overnemen of gebruiken van de foto’s, voor welk doel en wijze dan ook niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar.

Foto’s

Foto’s die door de leden worden aangeleverd voor de website van Fotogroep Klazienaveen, zijn door de leden van de Fotogroep Klazienaveen gemaakt. Fotogroep Klazienaveen gaat ten aller tijden ook van uit dat de geleverde foto’s ook zijn gemaakt door de leden zelf. Mocht dit echter niet zo wezen, dan kan Fotogroep Klazienaveen hier niet verantwoordelijk gesteld worden.