Fotogroep Klazienaveen
6

Fotogroep Klazienaveen is in 1994 opgericht door een klein groepje mensen met een passie voor fotografie. Inmiddels zijn we zo’n 25 jaar verder en delen we de passie met een twintigtal leden.

Onze fotogroep kent verschillende niveaus van beginnend hobbyfotograaf tot en met de professionele fotograaf. De onderlinge sfeer is erg goed en staat naast gezelligheid en de passie voor fotografie centraal. Het jaarprogramma is gebaseerd op input van alle leden, op deze manier zijn er uiteenlopende activiteiten van macrofotografie tot straatfotografie en is er ieder jaar een wisselend programma.

Zo nu en dan exposeren we bij verschillende evenementen in de plaatselijke omgeving. Indien we deelnemen aan een expositie dan is dat terug te vinden bij ‘nieuws‘ op onze website. Tevens zijn de portfolio’s van onze leden ook te zien op de website.

In de zomer proberen we zoveel mogelijk de activiteiten buiten te plannen, in de winter zijn we voornamelijk in Klazienaveen binnen te vinden, waar we bijvoorbeeld een Photoshopavond te houden of een studio opzetten voor modelfotografie.

Voor meer informatie, vragen of als je interesse hebt om je aan te sluiten bij Fotogroep Klazienaveen kun je contact met ons opnemen via fotogroepklazienaveen@gmail.com.

Om een goede indruk te krijgen nodigen we je graag vrijblijvend uit om een avond mee te gaan.

Achter-de-schermen-4

Afbeelding 5 van 13