Opening van onze expositie in de bibliotheek Klazienaveen

Op woensdag 24 april was het zover, de opening van onze exposite in de bibliotheek van Klazienaveen. Die door Frank Doorhof werd geopend met een korte lezing over zijn werk en portretfotografie. Dit werd door onder genot van een hapje en een drankje gedaan. Kon je genieten van de foto’s, die door de leden van Fotogroep Klazienaveen gemaakt zijn en waren de bezoekers erg enthousiast over Frank Doorhof zelf.

Mocht je niet weten wie nu Frank Doorhof is, hij is een topfotograaf en een veelgevraagd spreker. Daarnaast is hij auteur van twee boeken en heeft hij meerdere instructievideo’s uitgebracht. Hij staat er vooral om bekend de techniek achter het fotograferen op eenvoudige wijze uit te leggen. Nadat Frank Doorhof de expositie geopend had, konden de bezoekers en natuurlijk de leden van onze Fotogroep, hem nog vragen stelen of één van zijn boeken signeren. Hier heeft Frank uitgebreid de tijd voor genomen, was ook enthousiast over het fotowerk die de leden gemaakt hebben en het was vooral een zeer geslaagde avond.

U kunt deze expositie en de foto’s van onze leden tot en met 15 mei in de Bibliotheek Klazienaveen bezoeken. De toegang is gratis en het adres van de bibliotheek kunt u onderaan vinden.

Wij willen namens het bestuur en natuurlijk ook de leden van de Fotogroep, Frank Doorhof bedanken voor zijn komst en tijd. Ook Bob Bakker willen wij bedanken voor het maken van deze foto’s, die hij deze avond gemaakt heeft.

Frank Doorhof Website: www.frankdoorhof.com
Bibliotheek Klazienaveen Van Echtenstraat 24 7891 LM Klazienaveen Website: www.bibliotheekklazienaveen.nl

0