Topfotograaf Frank Doorhof opent expositie ’25 jaar Fotogroep Klazienaveen’

Op 24 april a.s. zal de bekende fotograaf Frank Doorhof een tentoonstelling openen in het kader van het 25-jarig bestaan van Fotogroep Klazienaveen. De leden van de fotogroep laten tijdens de expositie hun meest bijzondere werken zien van de afgelopen jaren. Deze zijn te bewonderen van 24 april tot en met 15 mei in de Bibliotheek Klazienaveen.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk.

Het programma
Geïnteresseerden die bij de opening aanwezig willen zijn, dienen zich aan te melden door te mailen naar jubileum@fotogroep-klazienaveen.nl. Om 19.30 uur gaan de deuren open en worden de bezoekers verwelkomd met een hapje en een drankje. Vervolgens zal Doorhof om 20.00 uur beginnen met een korte introductie over zijn werk, aangevuld met mooie anekdotes over de foto’s. Daarna vindt de officiële opening plaats en kunnen de aanwezigen de tentoonstelling bekijken.


Frank Doorhof
Frank Doorhof is een veelgevraagd spreker. Daarnaast is hij auteur van twee boeken en heeft hij meerdere instructievideo’s uitgebracht. Hij staat er vooral om bekend de techniek achter het fotograferen op eenvoudige wijze uit te leggen.

Fotogroep Klazienaveen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *